Home

Nederland Fietst in Flevoland

Nederland Fietst in Flevoland Biddinghuizen - 26 mei 2007.  Babette van Veen, Joep Sertons en de Meimaand Fietsmaand zijn dé onderwerpen in het RTL programma ‘Nederland Fietst', die zondag 27 mei op RTL4 om 16.15 uur wordt uitgezonden.

In het kader van de Meimaand Fietsmaand maakte Babette van Veen een fietstocht langs de Flevoboulevard.

In de uitzending van 27 mei wordt er gefietst langs de Flevoboulevard, het prachtige gebied langs het Veluwemeer dat in 2006 nog is uitgeroepen tot “mooiste plek” van Flevoland.

In dit gebied kan men fantastisch fietsen en wandelen door bossen, poldergebied, langs stranden en over dijken met prachtige vergezichten over het Veluwemeer. Op de routes liggen vele recreatieve attractiepunten en gezellige horecagelegenheden.

De uitzending op 27 mei wordt mede mogelijk gemaakt door: De Flevoboulevard met alle betrokken ondernemers, Nort Flevoland en Toerisme Flevoland.De Flevoboulevard
Speciaal voor de Meimaand Fietsmaand ontvangt elke deelnemer bij de start de fietsroute Flevoboulevard, het kortingsboekje Flevoboulevard, de deelnemerskrant nationale fietsmaand en diverse presentjes (zolang de voorraad strekt).

De startpunten zijn: Hotel Restaurant Hardersluis en Rivièra Parc.

Meer informatie over de Flevoboulevard en de fietsroute zijn ook verkrijgbaar bij de ondernemers aan de Flevoboulevard of via de website http://www.flevoboulevard.nl.

Meimaand Fietsmaand
Vanaf 15 april tot en met 3 juni wordt ‘Nederland Fietst’ elke zondag om 16.15 uur uitgezonden op RTL4. De herhaling is een week later op zaterdagochtend om 8.50 uur.

Iedere week legt een bekende Nederlander een fietsroute af en zo wordt in iedere aflevering een andere regio uitgelicht. De Meimaand Fietsmaand is een initiatief van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) in samenwerking met de Nederlandse Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU), de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) en de Stichting Landelijk Fietsplatform. Dit alles in samenwerking met het Ministerie van Volkgezondheid, Welzijn en Sport. KWF Kankerbestrijding is als goed doel verbonden aan de gehele Meimaand Fietsmaand.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat