Home

ArrowRock Festival trekt veel publiek

ArrowRock Festival trekt veel publiek Biddinghuizen - 1 juli 2007.  Zaterdag werd op het evenemententerrein bij Walibi World het Arrow Rock Festival gehouden. Bands als Toto, de Scorpions en de hoofdact Aerosmith kwamen naar Biddinghuizen om hun fans van toen en nu te vermaken.

Het is al de vijfde keer dat het festival wordt gehouden, maar pas dit jaar is het te vinden in Biddinghuizen. Vier jaar lang werd het concept "twee podia, grote internationale namen en een unieke sfeer" in Lichtenvoorde uitgevoerd, maar met de nieuwe locatie kan festivalorganisator Mojo beter uit de voeten.


De toegangspoort

Indeling
Doordat twee weken geleden op dezelfde locatie al Fields of Rock werd gehouden, was er relatief weinig tijd nodig het festival op te bouwen. Net als bij Fields of Rock zijn er drie podia, waarbij het hoofdpodium ruimte biedt aan de meeste bezoekers. De indeling van het terrein is dan ook precies hetzelfde, al zijn er nu meer parkeerterreinen nodig. Het aantal bezoekers is met ruim 25.000 dan ook een stuk groter. Toch blijkt er bij aankomst nog wel iets te verbeteren. Auto's staan geparkeerd in de berm van de Bijsselseweg en zelfs de Bremerbergweg, terwijl het parkeerterrein nog niet vol is.


Biddinghuizen is ook bij dit festival te zien op shirts van bands, zoals hier op het Summer Tour 2007 shirt van Toto

Bands
Bekende en minder bekende namen vermaken de gemiddeld gezien oudere bezoekers. Muziekliefhebbers hebben in een grijs verleden vast al eens een optreden gezien van één of meer van de bands, maar tijdens Arrow Rock krijgen ze de kans op één dag nog eens te genieten van hun helden. INXS, Europe, de Scorpions en zelfs The Doors (in een nieuwe samenstelling optredend als Riders on the Storm) weten het publiek goed te vermaken.


Toto bedankt het publiek

De echte trekpleisters zijn echter Toto en Aerosmith. Toto blijkt het musiceren nog niet verleerd en weet de handen op elkaar te krijgen bij de bekende en minder bekende nummers. Hier en daar worden de hoge noten niet meer gehaald, maar dat wordt slim opgelost. Vooral tijdens de afsluiter van het optreden 'Africa' wordt er volop meegezongen.

Het optreden van Toto

Aerosmith
De hoofdact van de 2007-editie is Aerosmith en aangezien er verder geen optredens meer zijn, bevindt nagenoeg iedereen zich op het veld voor het openlucht podium. Steven Tyler en zijn band blijken ondanks hun 60-jarige leeftijd nog te performen als jaren geleden. Nummers als Love in an Elevator, Walk this Way, Dream on, I don't want to miss a Thing en natuurlijk Cryin' roepen veel herkenning op en geven de mensen waar voor hun geld.


Van bovenaf is goed te zien hoe druk het is

Met de nog grotere stroom auto's, zijn er ook deze keer lange files. Net als bij Fields of Rock misschien het enige verbeterpuntje voor een volgende editie in Biddinghuizen.

Aerosmith

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat