Home

Nederlands kampioenschap jump in Walibi World

Nederlands kampioenschap jump in Walibi World Biddinghuizen - 3 augustus 2007.  TMF en Walibi World organiseren op 4 augustus het officiële NK Jump in Walibi World.

Het NK begint om 21.00 uur op het plein bij Goliath. Vóór 23.00 uur zal de Nederlands Kampioen bekend worden gemaakt.

Het park is daarna nog tot middernacht geopend in verband met het evenement New Year’s Eve en sluit de dag af met een megavuurwerk voor het Reuzenrad.Nog één wildcard voor een plek in de finale
De afgelopen weken is er flink gejumpt in Walibi World. Er kon tijdens verschillende voorrondes namelijk een Wild Card gewonnen worden, waarmee een plaats in de finale werd verdiend.

Dertig deelnemers zijn in totaal geselecteerd die gaan strijden om de titel “Nederlands Kampioen Jump”.

Er is er nog één allerlaatste Wild Card te vergeven. Deze zal vlak voor de start van het NK, tussen 19.00 uur en 21.00 uur, worden uitgeloofd aan de persoon uit het publiek met de beste jumpmoves.

Wie wordt Nederlands Kampioen Jump?
Het NK zal vanaf 21.00 uur plaatsvinden in Walibi World op het plein bij de megacoaster Goliath en worden gepresenteerd door TMF VJ Miljuschka. De deelnemers gaan de battle met elkaar aan, net zo lang tot er een winnaar is.

De Jury wordt gevormd door de de Looney Tunez, dé jumpstyle dj’s van dit moment. Zij zullen de Nederlands Kampioen aanwijzen die direct een jaarcontract van ze krijgt aangeboden.Walibi World open tot middernacht
Morgen staat Walibi World naast het NK ook in het teken van het zomerevenement New Year’s Eve, waarbij het park vanaf 10 uur 's ochtends tot middernacht geopend is! Het belooft dus een knallende dag te worden met veel gezelligheid, muziek, optredens, speciale oudejaarsshows, jumpen tot je erbij neervalt, oliebollen, champagne en natuurlijk een knallend vuurwerk als afsluiter!

Ga voor meer informatie over Walibi World naar: http://www.walibiworld.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat