Home

De Flevoboulevard Swingt

De Flevoboulevard Swingt Biddinghuizen - 22 augustus 2007.  Op zaterdag 1 september aanstaande wordt voor de eerste keer “De Flevoboulevard Swingt” georganiseerd.

Op negen swingende locaties op de Flevoboulevard, hét recreatiegebied aan het Veluwemeer, kunt u tussen 16.00 en 23.00 uur genieten van jazz & blues. Door middel van de boot, bus of trein kunt u hoppen van de ene locatie naar de andere.

In Flevoland op de Flevoboulevard wordt een traditie geboren. Een jaarlijks terugkerend muziekgebeuren, geen evenement, geen festival. Maar wat wordt het dan wel? Iets eigens, iets wat bij Flevoland past. Op en rond het water. “De Flevoboulevard Swingt” richt zich op “uit het land, wat eens water was”.Niet alleen jazz & blues muzikanten van het oude land maken hun opwachting, ook jonge in Flevoland geboren muzikanten, theatermakers en kunstenaars vertonen er hun kunsten. Van de Too Mutz Blues band tot One Spirit en van het jonge trio Coffee & Jazz tot de Offshore Jazzband. Op maar liefst negen locaties, op boten en in restaurants langs de oostzijde van het Veluwemeer in de gemeente Dronten en Zeewolde swingt het. Genieten van meerdere bands, onder het genot van een hapje en een drankje, op diverse locaties is geen probleem want per boot, bus, treintje of fiets kunt u hoppen van de ene swingende locatie naar de andere.Om klokslag 16.00 uur gaat “De Flevoboulevard Swingt” officieel van start in de haven van Aqua Centrum Bremerbergse Hoek te Biddinghuizen. De muzikale openingsact wordt verzorgd door de heer Greiner, gedeputeerde provincie Flevoland, de heer De Jonge, burgemeester gemeente Dronten en de heer Gorter, burgemeester gemeente Zeewolde.

“De Flevoboulevard Swingt” is een initiatief van de vereniging Flevoboulevard, een samenwerkingsverband van 21 horeca-, watersport- en recreatiebedrijven aan de Flevolandse kustlijn van het Veluwemeer. Deze ondernemers hebben zich verenigd om dit mooie Flevolandse recreatiegebied op de kaart te zetten.

Meer informatie over het programma, de locaties en het vervoer kunt u vinden op http://www.flevoboulevard.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat