Home

Van Lanschot Masters 2007

Biddinghuizen - 6 september 2007.  'Het grootste besloten golfevenement van Nederland combineert topsport, instructie, spel, goede doelen en al het goede wat het leven te bieden heeft'

Van Lanschot Masters is een uniek vierdaags golfevenement dat in 2007 voor de vierde keer wordt georganiseerd. Op zaterdag 8, zondag 9, maandag 10 en dinsdag 11 september zijn ruim vierduizend relaties van Van Lanschot Bankiers en haar Business Partners te gast op Golfclub Dorhout Mees in Biddinghuizen. Dit jaar onder meer met aanwezigheid van Colin Montgomerie, Maarten Lafeber en Joost Luiten. Op zaterdag vindt voor het eerst het nationale golfgala plaats.

Baan
Op de geweldige 36-holes baan met daarnaast nog eens 18 par 3 holes in Biddinghuizen (foto) is plaats voor een Pro Am, 9-holes wedstrijden, Par-3 wedstrijden, tips en challenges. En er doen ruim tweehonderd mensen GVB-examen tijdens het evenement. Zij hebben voorafgaand aan de Masters een lespakket aangeboden gekregen van Van Lanschot Bankiers.Enkele bijzondere onderdelen op een rij:

Zaterdag 8 september
De zaterdag is nieuw ten opzichte van de voorgaande edities. De dag begint met een clinic voor de topjeugd van de NGF door Colin Montgomerie en Maarten Lafeber. ’s Avonds vindt het nationale golfgala plaats, georganiseerd in samenwerking met de NGF en PGA Holland. Tijdens deze avond worden de beste golfer, de beste golfster en de beste golfbaan van Nederland bekendgemaakt.

Zondag 9 september
Op zondag spelen Colin Montgomerie en Maarten Lafeber, ieder met een gastspeler, tegen elkaar. ’s Middags zijn er voor de genodigden diverse golf challenges en golden tips en een spectaculaire golfshow. ’s Avonds vindt de charity sale plaats. De opbrengst is voor de Johan Cruijff Foundation.

Maandag 10 september
Maarten Lafeber en Inder van Weerelt nemen het op tegen wereldkampioenen Joost Luiten en Will Besseling. Een heuse wedstrijd met de coach van Golf Team Holland en de spelers uit het team. Joost Luiten is inmiddels de best geklasseerde Nederlandse golfer op de wereldranglijst.

Dinsdag 11 september
Dinsdag vindt de Dutch mixed tour challenge plaats met Maarten Lafeber, Inder van Weerelt, Marie-Louise Weeda en de winnares van de Van Lanschot jeugdtoer. Net als op de voorgaande edities is de dinsdag een speciale ladies day.

Naast bovengenoemde activiteiten zijn er diverse onderdelen waarbij de gasten zelf actief met golf kunnen omgaan. Zij krijgen tips en kunnen meedoen aan diverse challenges. Tevens wordt er elke avond een exclusieve modeshow gegeven met de collectie van Monique Collignon.

Bron: Van Lanschot

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat