Home

Mega-evenement voor 1000 ondernemers

Mega-evenement voor 1000 ondernemers Biddinghuizen - 22 september 2007.  Het in november 2006 opgerichte Handelsgenootschap Noordvleugel gaat op 9 oktober aanstaande onder het motto ´Zet uw angst eens overboord´ van start met een groots evenement in Walibi World Flevoland.

Duizend ondernemers uit de gehele Noordvleugel maken tijdens het gebeuren kennis met de ver strekkende toekomstplannen van de overheid, met de angst voor het onbekende en vooral ook met elkaar.

Sprekers en netwerk
Vanaf 16.00 uur zal in het volledig in Halloween-stijl aangeklede park, dat alleen voor dit evenement geopend is, een programma plaatsvinden met daarin sprekers, zich op allerlei bijzondere wijzen profilerende bedrijven, een geopende rollercoaster, drie levende spookhuizen, een spektakel-show van hoog niveau en een daverend vuurwerk. Dit alles wordt gelardeerd met proeverijen en netwerkgelegenheid.

Handelsgenootschap
Het Handelsgenootschap Noordvleugel heeft zich tot doel gesteld ondernemers uit het hele gebied van Haarlem tot Amersfoort en Schiphol tot Lelystad met elkaar in contact te brengen en hen daarnaast te informeren over de toekomstplannen die de overheid met dit economische kerngebied heeft. Daarbij doet het genootschap een beroep op de aloude en nog altijd aanwezige handelsgeest uit het verleden, die in de afgelopen decennia dikwijls weggeëbd leek. Het Handelsgenootschap Noordvleugel wil daarbij ook de verbindende schakel vormen tussen lokale ondernemersorganisaties binnen de vleugel, maar is zelf uitdrukkelijk geen belangenbehartiger.

Toegang
De toegangsprijs voor iedere geïnteresseerde ondernemer bedraagt €10,-. Meer informatie over het Handelsgenootschap Noordvleugel en haar evenement treft u aan op http://www.handelsgenootschap.eu.

Bron: Almerenu.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat