Laatste kaarten Defqon.1 binnenkort in de verkoop

Laatste kaarten Defqon.1 binnenkort in de verkoop Biddinghuizen - 23 februari 2022.  Over precies vier maanden vindt op het festivalterrein bij Walibi Holland het hardstyle festival Defqon.1 plaats. Dit jaar zal het festival niet drie, maar vier dagen duren. De laatste kaarten gaat in de verkoop op donderdag 10 maart.

De afgelopen twee jaren werd het festival afgelast in verband met de coronamaatregelen. In plaats van het festival, werden toen online edities gehouden. Het lijkt erop dat dit jaar het festival weer plaats kan vinden, en wel van donderdag 23 tot en met zondag 26 juni. De line-up zal vergelijkbaar zijn met de geplande line-up van 2020.

Vier dagen
Daarme is het festival een dag langer dan gebruikelijk. Voorheen begon het festial op vrijdag met de zogenaamde 'gathering', dit jaar is dat al op donderdag. Wie in het bezit is van driedaagse weekendtickets, kan deze tot 1 mei nog upgraden naar een vierdaags ticket. De organisatie meldt dat op dit moment de weekendkaarten en dagkaarten voor de zaterdag uitverkocht zijn. Dagkaarten voor vrijdag en zondag zijn er nog wel.

Kijk voor meer informatie op www.defqon1.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat