Opwekking zoekt financiële steun bij achterban

Opwekking zoekt financiële steun bij achterban Biddinghuizen - 22 maart 2022.  De voorbereiding op de 52e editie van Pinksterconferentie Opwekking is in volle gang. De organisatie loopt echter, meer dan andere jaren, tegen hoge kosten aan bij de organisatie van de conferentie. Daarom zoekt de organisatie financiële steun bij de achterban.

Doordat de evenementensector twee jaar heeft stilgelegen, zijn de kosten voor huur en verhuur met gemiddeld 20 procent gestegen. In combinatie met hogere huurtarieven voor de Walibiterreinen, strengere wet- en regelgeving vanuit de overheid en algemene kostenstijgingen kan het collectedoel oplopen tot 1,6 miljoen. "Omdat we in aanloop naar de conferentie al moeten voldoen aan afspraken met leveranciers kunnen we dit bedrag niet alleen in de collectes tijdens de conferentie ophalen", schrijft de organisatie. "Daarom starten we deze campagne waarin we je vrijmoedig vragen om de Pinksterconferentie mogelijk te maken".

Diverse manieren
Opwekking is altijd transparant over de kosten die gemaakt moeten worden voor het evenement en is daar ook dit jaar open over. De organisatie zoekt mensen en bedrijven die hun steun willen verlenen. Door het evenement te bezoeken, door een eenmalige gift, door vriend te worden of door een crowdfunding op te zetten. Kijk voor meer informatie op pinksterconferentie.nl. Opwekking wordt gehouden van vrijdag 3 t/m zondag 6 juni.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat