Programma van de Pinkster­conferentie bekend

Programma van de Pinkster­conferentie bekend Biddinghuizen - 6 april 2022.  De vorige maand werden de sprekers van het hoofd­programma van de Pinkster­conferentie bekendgemaakt, maar inmiddels is ook het seminar­programma en het programma voor alle leeftijds­groepen in grote lijnen bekend. Het programma is te vinden op de website van het evenement, en wordt de komende weken verder aangevuld.

Dit jaar staat de Pinksterconferentie in het teken van het thema 'Diep geraakt', dat de basis vormt voor de programma's voor de diverse leeftijds­groepen. Tijdens het weekend zijn er 's morgens, 's middags en 's avonds diensten waarin aanbidding onder leiding van de Opwekkingsband en de Jongerenband, en prediking centraal staan.

Divers programma
"Ook voor jongeren, tieners, kinderen en mensen van de Bijzondere Mensen Tent is er een uitgebreid en divers programma, afgestemd op hun eigen niveau en leeftijd", schrijft de organisatie. Een deel van het programma kan via de livestream thuis worden gevolgd, via het platform van de digitale Pinkster­conferentie.

Op vrijdag is er de Christian Tan & Opwekkingsband, zaterdag is er onder andere een seminar met Jan Pool, zondag is de sing-in en is er een gebedsdienst met David de Vos & Opwekkingsband en op maandag zijn de laatste samenkomsten in de grote tent. Bekijk het volledige programma op pinksterconferentie.nl.

De Pinksterconferentie vindt van vrijdag 3 t/m maandag 6 juni plaats op het evenemententerrein van Walibi-Holland.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat