Thema Pinksterconferentie 2023 bekendgemaakt

Thema Pinksterconferentie 2023 bekendgemaakt Biddinghuizen - 27 september 2022.  Maandag maakte Ruben Flach, directeur van Stichting Opwekking, bij Groot Nieuws Radio het thema van de 53ste Pinkster­conferentie bekend: 'Maar wij zien Jezus'. De jaarlijkse conferentie vindt van 26 t/m 29 mei 2023 plaats op het evenementen­terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.

Thema: Maar wij zien Jezus
Stichting Opwekking schrijft hierover: "Het thema is te vinden in de brief aan de Hebreeën 2:9 (HSV) waarin verwezen wordt naar het feit dat Jezus ons is voorgegaan in het plan dat God voor ons heeft. We zien de onrust en onzekerheid om ons heen – en wat dit doet met ons zelf: hoe ook wij angstig kunnen worden en bezorgd, of overtuigd van ons eigen gelijk en star in onze mening".

Pinksterconferentie
De conferentie trekt jaarlijks duizenden bezoekers. "De Pinksterconferentie is een plaats waar mensen van alle leeftijden en uit alle kerkelijke achtergronden welkom zijn om het Pinksterfeest mee te vieren", schrijft de organisatie. Naast het hoofdprogramma voor volwassenen, zijn er ook programma's speciaal voor kinderen, tieners en jongeren.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat